EV3000i

EV 3000i je visokotlačni uređaj na suhu paru, među najboljima na svijetu.

Osigurava higijensku čistoću i vrlo dug životni vijek zahvaljujući ručnoj proizvodnji i tehnologiji. Parni kotao je izrađen od nehrđajućeg čelika i ima grijaće elemente koji se mogu rastaviti.

Besplatna probna prezentacija čišćenja traje 15 minuta na površini-namještaju po Vašem izboru.

170 ° C (340 ° F) vruća suha para

  • Raspadanje masti
  • Dezinfekcija;
  • Iskorjenjivanje bakterija;
  • Neutralizacija mirisa;
  • Zdravlje ljudi i zaštita okoliša od kemikalija, ali prije svega lakše, brže i ekološki čistije!
  • Zasićena suha para je stoga specifično stanje pare u kojoj nema vodenih dijelova; takva se situacija događa u graničnom području između zasićene pare i pregrijane pare.

Što znači "zasićena suha para"?

Kada se voda zagrije iznad 100 ° C (212 ° F), pretvara se u paru.Ta para sadrži veliku količinu vlage te nije adekvatna za čišćenje osjetljivih površina kao što su kožne garniture,lakirani parketi ili moderne kuhinjske fronte visokog sjaja jer te površine  uništavamo velikom količinom vruće vlage.

 Zato naš visokotlačni uređaj grije paru na  temperaturi od 170°C te uz prisustvo tlaka od 7 bara oslobađa zasićenu suhu paru čija je vlažnost samo 5%


Čisti zrak

Filter vode i molekularni separator za učinkovito čišćenje zraka.

Pere, Dezinficira

Para, spremna za uporabu u manje od 3 minute. Tehnologija dva kotla omogućuje zagrijavanje samo 4 dcl. vode čime smanjujemo potrošnju električne energije.Prednji kotao ima zapremninu 2 litre dovoljne za čišćenje 100m2.U bilo kojem trenutku tokom rada možete nadopuniti spremnik s vodom bez dosadnog čekanja da se aparat ohladi.

Pegla

Snažan mlaz pare (7 bara) jamči profesionalnu razinu glačanja,što omogućava glačanje zavjesa ili košulja u vertikalnom položaju bez upotrebe daske za glačanje.

FUNKCIJE EV3000i

FUNKCIJA PROČIŠĆAVANJA ZRAKA

Izvanredne funkcije čine ovaj fantastični uređaj korištenim i za pročišćavanje zraka. Nakon što gosti dođu na večeru, nakon obiteljskog druženja ili nakon poslovnog sastanka, funkcija za pročišćavanje zraka vratit će svjež zrak kao, eliminirati dim i loše mirise. Osim što pročišćava i ovlažuje zrak, može se također aromatizirati dok stavljate nekoliko kapi prirodne esencije u spremnik.

FUNKCIJA   ODŠTOPAVANJA

 Zaboravite na dosadno čišćenje i odštopavaje  na stari i iscrpljujući način sajlama, po zdravlje pogubnim ulijevanjem jakih sredstava za čišćenje. BRZO, ČISTO, SIGURNO, EKOLOŠKO I KVALITETO !!! Riješite problem odvodnje, koristeći tehnologiju iz budućnosti - EV 3000i! Zahvaljujući kombinaciji visokog tlaka (7 bara) i visoke temperature pare, sva masnoća i otpad koja se nakupila  u  cijevima (poput kose,dlačica,ostatka hrane)otopljena s lakoćom odlazi iz cijevi te one ostaju u potpunosti čiste . Pokušajte i uvidjet ćete kako se na jednostavan i prirodan način bez onečišćavanja otpadnih voda,zagađenja okoliša i štetnog utjecaja na zdravlje vas i vaših ukućana.

FUNKCIJA PROFESIONALNOG GLAČALA

Kombinacija EV profesionalnog glačala i  visokokvalitetnog parnog čistača olakšava  
lakše glačanje zbog velike količine pare i povećanog tlaka koji  
stvara. Zahvaljujući tome, možete lako glačati tkanine kao što su posteljina ,zavjese,svila i dr. S profesionalnim EV glačalom štedite više od pola vremena za glačanje. Vruća  ploča glatko i lako klizi preko vaše odjeće dok suha para pod tlakom ravna u sekundi svaki nabor  tako da to više nije težak i dugotrajan posao.Ako ste u žurbi lako možete glačati bilo koji odjevni predmet vertikalno na vješalici ili samo popraviti dosadne nabore koji se stvaraju kod običnog glačanja na dasci. Ovaj stroj je najbliži profesionalnoj opremi koju možete dobiti kod kuće.

EV3000i kao i sav dodatan pribor naručujte isključivo od uvoznika ili njegovih ugovornih partnera, kako biste ostvarili sva prava na jamstvo i originalne dijelove !

Kontaktirajte nas bez obveze i dogovorite probno besplatno čišćenje Vašeg doma ili ureda

Besplatna probna prezentacija čišćenja traje 15 minuta na površini-namještaju po Vašem izboru.