Eterično ulje Cinnamon Bark

Cimetova kora (Cinnamomum verum) Eterično ulje vitalnosti ima topao, začinski okus koji nadopunjuje niz klasičnih kulinarskih poslastica i pića. Vitina s cimetovom korom ne samo da je odlična za podizanje jela, već se može uzeti i kao dodatak prehrani i važan je sastojak nekih od najpopularnijih proizvoda tvrtke Young Living, uključujući Thieves® Vitality ™ i Inner Defense ™. Topli okus cimetovog kore i nostalgične note donose pikantni dodatak vašim omiljenim jelima. Korištenjem vitamina Cimet Bark Vitality kao dodatka prehrani, možete pomoći u zdravom probavnom i imunološkom sustavu.

Koristite kao dodatak prehrani za pomoć zdravom imunološkom sustavu.

Predložena upotreba

Dodajte kap ili dva vitamina Cimet Bark Vitality na vašu NingXia Red® snimku da biste stvorili "Hot Shot".
Uzmite ga kao dodatak prehrani za pomoć zdravom imunološkom sustavu. *
Podignite svoj voćni smoothie ili zeleno piće kapljicom vitalnosti lubanje Cimet i iskoristite njegova antioksidativna svojstva. *
Stavite kap u vruće žitarice za malo začina i pomognite održavanju zdravog načina života. *
Zamijenite Cimet Bark Vitality u bilo kojem receptu koji poziva na zemlju cimet.

Kora cimeta potječe iz Lauraceae botaničke obitelji, a ulje je pažljivo destilirano iz kore malog zimzelenog stabla koje je porijeklom iz Šri Lanke. Cinnamomum verum Stablo može narasti do 30 stopa visok i prepoznatljiv po svojim debelim, kožasti ostavlja s šiljastim vrhovima. Među listovima možete pronaći neupadljive žute cvjetove i male, crne, mesnate bobice. Vitalnost cimeta koristi se u mnogim proizvodima tvrtke Young Living, uključujući Vitality Vitries, Slique® CitraSlim ™, Slique Bars i Inner Defense.

Eterično ulje naranče
Previous

Eterično ulje naranče

Leave review
Eterično ulje naranče (Citrus sinensis) ima bogati...
Read More
Eterično ulje naranče
Sljedeći

Eterično ulje naranče

Leave review
Eterično ulje naranče (Citrus sinensis) ima bogati...
Read More